Klubber på Rungsted Havn

På Rungsted havn har vi mange forskellige klubber, som har forskellige formål. Læs mere om klubberne nedenfor.

Kongelig Dansk Yachtklub

Kongelig Dansk Yachtklub ( KDY ) er stiftet i 1886, og arbejder for at fremme sejlsporten i Danmark. Vi tilbyder bla. ungdomssejlads, sejlerskole, eventcenter, seniorsejlads, foling, talent og elite center, samt mange forskellige kurser.

Læs mere  >>

Karen Blixen Museum Rungsted

Rungsted sejlklub (RS)

Rungsted sejlklub (RS) er den lokale sejlklub, som besidder en ægte og dybtfølt interesse for sejlads, sejlsport, navigation og andre aktiviteter til søs.

Læs mere >>

HØRSHOLM-RUNGSTED VIKINGELAUG

Hørsholm-Rungsted Vikingelaug er havnens vinterbadningsklub, hvor det er helt normalt, at der grines – meget.

Læs mere  >>

Karen Blixen Museum Rungsted

RUNGSTED KYST VANDSKIKLUB

Om du er til det gode sociale klubliv både på vandskibroen, måske har lyst til at stå på vandski eller wakeboard, så er der plads til dig. Der er nemlig plads til alle. Bare alle har det sjovt.

Læs mere >>

RUNGSTED KAJAKKLUB

Vi dyrker både turkajak og havkajak til turroning – motionsroning – hyggeroning. Til daglig mest lokalt på Øresund, men vi tager også ofte på ture til andre steder i Danmark og til udlandet.

Læs mere  >>

Karen Blixen Museum Rungsted

JON LITLE SØSPEJDERNE

Jon Litle Sø er den eneste søspejdergruppe I Hørsholm Kommune, og har ca. 40 medlemmer Ud over en havnehytte på Rungsted Havn, har gruppen i fællesskab med en anden spejdergruppe via Birkeholdt-fonden spejderhytten Birkeholdt i Hørsholm.

Læs mere >>

RUNGSTED HAVBAD

Klubben tilbyder kuldegrader og efterfølgende varme i Saunaen der ligger for enden af Nordmolen.

Læs mere  >>

Karen Blixen Museum Rungsted

rungsted roklub

Klubben har mange typer både til forskellige typer roning. Mulighederne er mange: fx en hurtig tur til Vedbæk med sved-på-panden eller en dagtur til Helsingør med madpakke.

Læs mere >>