NOTE - Our petrol and diesel tank facilities and emptying facilities are out of operation for an indefinite period - we refers to Vedbæk Harbor

Rungsted

Havnefest

Rungsted Havnefest 2018
5. July 2018

Rungsted Havnefest

Festlighederne bevæger sig næsten helt op på Strandvejen, når Rungsted Havnefest løber af stablen den 24. til den 26. august. Havnefestivalen rykker nemlig helt frem mod Rungsted Strandvej, hvor Ankers Tivoli og et musiktelt vil indtage henholdsvis den forreste parkeringsplads og ophalerpladsen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis mandag. Ifølge Ulla Joensen, styrmand på Rungsted Havnefestival, sker det i forsøg på at gøre havnefestivalen mere synlig.

– Der er syv kilometer fra den ene ende af havnen til den anden, så det er en stor udfordring, at den er så stor. Nu rykker vi aktiviteterne længere frem på havnen, forklarer Ulla Joensen og forsikrer samtidig, at der i år vil blive endnu flere parkeringspladser til rådighed for havnefestivalens besøgende.

Men placeringen af aktiviteterne er ikke det eneste nye. I år er der ingen boder og intet loppemarked, som der plejer.

– De forretningsdrivende havde svært ved at skaffe medarbejdere til at stå i boderne. Derfor har vi i stedet gjort det muligt for dem at sponsorere havnefestivalen, og så markedsfører vi dem til gengæld, fortæller Ulla Joensen.

Men selvom boderne er væk, kommer publikum tilsyneladende ikke til at savne noget. Havnefestivalen har nemlig udvidet med et musiktelt og besøg af Ankers Tivoli.

– Vi har tidligere hørt for, at der ikke var nok for børn på havnefestivalen. Derfor har vi valgt at sætte tivoli på programmet, fortæller Knud Erik Nordby, formand for Erhvervsforeningen Rungsted Havn.

Det er dog ikke det eneste arrangement, der er i børnehøjde under havnefestivalen.

– Om søndagen laver vi et loppemarked kun for børn, siger Ulla Joensen og tilføjer, at sangeren Rasmus Nøhr også giver afslutningskoncert i musikteltet søndag.