Det nye museum i Helsingør, M/S Museet for Søfart, der ligger i byens gamle tørdok, er et besøg værd. Her er skiftende udstillinger, mulighed for rundvisning, Café og udsigt til Kronborg. Lukket om mandagen.

www.mfs.dk

Tag til København og besøg f.eks Tivoli og alle de mange seværdigheder og oplevelser du kan finde her. Rejsetid ca. 30 minutter.

www.visitcopenhagen.dk

Tag i Dyrehaven (ca. 15 minutter m. bussen) her finder du skov, hjorte og "Bakken" en kæmpe forlystelsespark.

www.bakken.dk

Rungsted Golfklub med den smukke bane, ligger kun ca. 2 kilometer fra havnen. Forsæt  mod vest op af Rungstedvej, så ligger den lige ved Rungsted Station på venstre side.

www.rungstedgolfklub.dk

"Strandvejsbussen" kører mellem Helsingør og Lyngby (herfra S-tog til København. Stoppestedet ligger lige overfor havnen, ved Hørsholm kommunes turistinformation.

Se afgangstider - klik her!

Lidt nord for havnen i smukke omgivelser, ligger Kokkedal Slot Copenhagen. Et højt kvalitetsniveau på såvel Hotel som Restaurant. Et gennem-restaureret og smagsfuldt slot. Bliv forkælet i  spa'en, som er en sand oase for velbehag og afstresning.

www.kokkedalslotcopenhagen.dk

Overalt på havnen findes butikker og service. Gå en tur rundt og besøg tøjbutikker, restauranter, proviant- og udstyrsforretninger. Hvis du skal have repareret noget, er der både værft og maskinværksted.

Læs mere: www.rungstedhavn.com

Karen Blixen Museet

ligger i en flot naturpark med fuglereservat. Museet er kendt som Karen Blixens bolig i årerne efter "Min Afrikanske Farm".

www.blixen.dk

Louisiana

Tag nordpå til Humlebæk, her ligger det verdensberømte kunstmuseum, Louisiana med både faste og skiftende udstillinger, design og koncerter.

www.louisiana.dk

Hørsholm Midtpunkt (3 km) - Et stort moderne indkøbscenter med alle typer forretninger, tøj, fødevarer o.s.v. ligger i forlængelse af Rungstedvej vest for havnen. Afstand ca. 3 kilometer. Her ligger også gågaden med forretninger og banker.

www.hoersholm-midtpunkt.dk

Rungsted Bytorv (1000 m) ligger mindre end en kilometer vest for havnen. Her findes supermarked, håndkøbsudsalg, sushi-restaurant, cykelreparatører og flere tøjbutikker.

www.rungstedbytorv.dk

Rungstedgaard, Hotel, konference og restaurant. Stort moderne og veldrevet med 260 værelser. Kendt for bl.a. sin gode brunch. - det er måden de gør det på! Ligger lige overfor havnen.

www.rungstedgaard.dk

Simon's Golf ligger ca 6 km. vest for Havnen og tilbyder bla. indendørs træningscenter.

www.simonsgolf.dk

Lige op til Kokkedal Slot Copenhagen, ligger Kokkedal Golfklub. Slå to fluer med et smæk. Gå nogle runder på golfbanen og spis middagen enten i det hyggelige klubhus, eller på det fornemme slot.

Afstand fra havnen: et par kilometer.

www.kokkedalgolf.dk

Rungsted Havn · Rungsted Havn 10 · 2960 Rungsted Kyst · Telefon +45 4586 8311 · Email: havnechef@rungsted-havn.dk